dijous, 12 de gener del 2012

Un cafè amb sal

L’origen d’aquest Bloc es troba en diverses converses de cafeteria amb amics amb els que comparteixo l’experiència d’intentar viure dins de la nostra societat respectant els drets de tots els animals, fet que no sol ser gens fàcil.

Apropiant-me de les aportacions d’aquests amics, ens trobem en un moment que si bé és cert mai havíem tingut tantes facilitats per ser vegans, amb l’obertura de botigues i restaurants especialitzats, els ànims s’esgoten. La il·lusió de canviar el món fent d’activistes pels drets dels animals en alguna organització ja es va esfumar fa uns anys, convertint-se en decepció que s’agreuja de mica en mica quan t’adones que fins i tot en el teu entorn més immediat (familiars, amics, parella, ...) tothom segueix ancorat en la comoditat social que envolta l’especisme. Alhora, a mida que van passant els anys i t’allunyes de l’adolescència, la societat deixa de perdonar-te el que considera extravagàncies fruit d’un idealisme que només es permet a la joventut i intenten sutilment a normalitzar-te.

Tot i això, les ganes continuen, i la funció d’aquest Bloc és compartir vivències, pensaments, opinions o el que sorgeixi procedents d’aquesta lluita diària, que moltes vegades no puc expressar simplement perquè sé que la resposta no serà de comprensió sinó que ha arribat un moment que com a molt aspiro a un silenci incòmode del meu interlocutor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada